Η Εταιρεία


Η ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων από το 1975 και έχει σαν στόχο την παραγωγή έντυπων και ψηφιακών βιβλίων υψηλής ποιότητας καθώς και την δημιουργία σύγχρονου εκπαιδευτικού λογισμικού. Μέσα από το www.espi.gr μπορείτε να βρείτε επιστημονικά βιβλία που απευθύνονται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες. Τα συγγράμματα αυτά καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των θετικών επιστημών όπως είναι τα μαθηματικά, η φυσική και η χημεία, καθώς και άλλους τομείς όπως των αγγλικών, των γαλλικών και των γερμανικών. Ανάμεσα στους τίτλους μας συγκαταλέγονται και βιβλία αθλητικού περιεχομένου, υγείας και παιδικής διατροφής.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα αποκτήσετε άμεσα μέσα από το e-shop μας, από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ή από το κατάστημα μας στην οδό Ιπποκράτους 58 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο εκδοτικός μας οίκος παρακολουθώντας τις ανάγκες που δημιουργούν τα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα προχώρησε στην έκδοση δύο μοναδικών βιβλίων, με τίτλους Mathematical Handbook και  Calculus of One Variable. Πρόκειται για το καλύτερο μαθηματικό τυπολόγιο που κυκλοφορεί στην αγορά και ένα μοναδικό εγχειρίδιο για την εκμάθηση λογισμού. Και τα δύο βιβλία αποτελούνται από έντυπο και ψηφιακό μέρος, καθένα από τα οποία λειτουργεί συμπληρωματικά στο άλλο. Είναι γραμμένα αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και η διάθεση τους γίνεται παγκόσμια μέσα από την ιστοσελίδα τους www.alivebooks.net.

Η φιλοσοφία μας

Η εταιρεία μας από την αρχή της ίδρυσης της μέχρι και σήμερα ακολουθεί πιστά ένα διαφορετικό μοντέλο από τις υπόλοιπες εκδοτικές εταιρείες.

Βασική της αρχή είναι η παραγωγή ποιοτικών βιβλίων που αντέχουν στο χρόνο και η αγορά τους κοστίζει λίγο, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει την δυνατότητα να αποκτήσει το σύγγραμμα που τον ενδιαφέρει εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του.

Η τιμή σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των συγγραμμάτων (όλα τα επιστημονικά συγγράμματα είναι γραμμένα από αναγνωρισμένους καθηγητές Πανεπιστημίων) μας έχει φέρει πρώτους στην προτίμηση σας. Εμείς θέλοντας να ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό μας κοινό προβαίνουμε σε διάφορες προσφορές που ανακοινώνονται στην αρχική σελίδα της παρούσας ιστοσελίδας.

Πολλές φορές προχωρούμε ακόμα και στη δωρεάν διανομή ψηφιακού υλικού (όπως είχε γίνει με τα Μαθηματικά της Α’ Γυμνασίου και το διαδικτυακό μάθημα με τίτλο Λογισμός μιας Μεταβλητής) με αποτέλεσμα να μπορούν όλοι οι καθηγητές, οι φοιτητές αλλά και οι μαθητές να μας γνωρίσουν καλύτερα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ με την πάροδο του χρόνου θα συνεχίσει να καινοτομεί και να υποστηρίζει την επιστημονική κοινότητα με όλο και καλύτερα έργα.